Support House Oy etsii sinua

sosiaali- ja terveysalan sekä sijaishuollon ammattilainen!

Support House Oy on kahden pitkän linjan sijaishuollon ammattilaisen omistama yritys, jonka visiona on tuottaa laadukkaita, vaikuttavia ja aina lapsen edun mukaisia palveluita.

Haemme seitsemän paikkaiseen Lastenkoti Lähteeseen sijaishuollon ammattilaista erimittaisiin sijaisuuksiin.

Hakemamme ohjaaja on:
  • aidosti avarakatseinen
  • innostava
  • huumorintajuinen
  • tiimipelaaja

Meillä pääset tuomaan esiin omaa ammattitaitoasi lastensuojelun vaativalla kentällä sekä työssä pystyt hyödyntämään omaa erityistä osaamistasi ja vahvuuksiasi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimi- ja verkostotyön osaamista. Arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä. Arvostamme aikaisempaa monipuolista kokemusta sijaishuollosta ja erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimimisesta. Ymmärrät ihmisten erilaisuutta ja haluat kehittyä työssäsi sekä oppia uutta. Olet empaattinen, tasa-arvoinen ja lapsia osallistava. Kykenet itsenäiseen päätöksen tekoon ja havainnointiin. Tuot oman ammatillisen näkemyksesi moniammatillisen tiimin yhteiseen tarkasteluun.


TOIMENKUVAAN KUULUU mm.
- lastenkodin arjen vastuun kantamista
- yhteisölliseen kasvatukseen osallistumista
- perheiden ja muiden verkostojen kanssa tehtävää yhteistyötä
- kirjallista dokumentointia
- kodinhoidollisia tehtäviä


Tehtävät edellyttävät sosiaali- ja terveysalan tutkintoa sekä tehtävään valitulta tarkistetaan lain mukainen lasten kanssa työskentelevän
rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Työ edellyttää ajokorttia.

Hakemukset ja lisätietoa

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla iida.ek@supporthouse.fi tai eveliina.selanpaa@supporthouse.fi. Annamme myös mielellämme lisätietoa:

Iida Ek

toiminnanjohtaja

iida.ek@supporthouse.fi

045 105 2883

Eveliina Selänpää

toimitusjohtaja

eveliina.selanpaa@supporthouse.fi

040 522 6989